úterý 15. ledna 2008

Church fashion 08 - VII.

Alena Nowaková
Gigi Bonno - Alčo, jsi považována za jednu z těch, co udávají módní trend na Smíchově, proto k tobě musím být kritičtější. Chtělo by to něco více nápaditějšího, nejsme přece na pohřbu. I účes by chtěl nějak oživit. Mezi tebou a Janou by asi někde mohl ležet onen zdravý kompromis.
Hodnocení - 4/10


Axel Safir -Mohl bych prakticky zkopírovat hodnocení od sestřičky, ale neudělám to, protože mám prostě pocit, že Alča chtěla vyjádřit svoje momentální rozpoložení. To se jí povedlo, ale pravdou zůstává, že k této postavě by se hodilo něco nápaditějšího. Těším se na příště!
Hodnocení - 5/10

Jana Zvolánková
Gigi Bonno - Jano, jako sportovní oblečení někam ven OK, ale do společnosti mi to připadá trochu odfláknuté. Kombinace sportovní sukně a decentně růžového trička není špatná, ale asi bych si přesdstavoval něco jiného na tak významný den. Účes však chválím, ten se povedl.
Hodnocení - 5/10

Axel Safir - Účes je na jedničku, veselé tričko není to, co by sobotní atmosféra vyžadovala a v kombinaci s džínovou sukní působí spíše jako oděv do tvého zaměstnání. A když se podívám na boty, nabývám pocitu, že Jana pojala přípravu na tento sobotní den velice ležérně. Tvé tělo si zaslouží více!
Hodnocení - 5/10

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zajímavé a nečekané ohodnocení obou dívek ... :-)

Alenka řekl(a)...

Nevím, jestli budu příště v lepším rozpoložení, ale slibuji, že se budu víc snažit;-)

Anonymní řekl(a)...

Priznavam, ze sem to tentokrad odflakla:)