pondělí 14. ledna 2008

Church fashion 08 - IV.

Michal Srch
Gigi Bonno - Skvěle sladěná košile s pruhovaným svetrem, musím Michala pochválit , tohle se prostě povedlo! Navíc ona zelenkavá mu ladí k pleti. Dokonce si i vytrhal obočí a oholil se, nemohu si pomoci, ale moje gayské srdce se na chvíli zastavilo.
Hodnocení - 9/10


Axel Safir - Ano, ano, ano! Pokud ve vás vzbuzuje vázanka a frak hrůzu, tohle je způsob, jak vypadat elegantně. Všechno ladí se vším - svetr, košile, brýle, účes, vous, prostě vše! Zatím nejlepší smíchovský exemplář!
Hodnocení - 9/10

Gábina Trněná
Gigi Bonno - Gábinka se rozhodně nedrží konvenčního oblékání a musím říci, že je to jedině dobře. Skvěle sladila žluté tričko a jemně kostkované kalhoty. Zvolila výraznější doplky, které jen vše podtrhují. Účes ala malá rebelka je také na místě. Jen škoda, že to není kluk....
Hodnocení - 9/10

Axel Safir - V tomto případě bych použil známé módní pořekadlo: Věk budiž omluvou. Na nikom jiném bychom tento model asi neviděli rádi, ale díky Gábinčině mládí je vše v pořádku. Může se stát, že někteří postarší členové vašeho společenství nebudou spokojeni, ale já musím podotknout, že vše je slazeno k opravdu hezkému a kompaktnímu celku. Punk is not dead!
Hodnocení - 7/10

Žádné komentáře: