pondělí 14. ledna 2008

Church fashion 08 - VI.

Ondřej Cepl
Gigi Bonno - Kostičkovaná košile a prouhatý svetr? Barva sice dobrá, ale ta celková kompozice, to je docela zmatek. Více by se tam hodila pouze jednobarevná košile. Takový model - neurazí a nenadchne...
Hodnocení - 4/10


Axel Safir - Není modrá jako modrá a není vzorek jako vzorek! Tohle by si měl Ondřej uvědomit. Stejně tak se rozhodnout mezi plnovousem a hebkou tváří. Tento vous je do konvencemi svázaného prostředí nevhodný. Tvůj takřka hippies styl je perfektní, ovšem ne v sobotu a už vůbec ne ve smíchovském sborečku!
Hodnocení - 3/10

Ewa Nowaková
Gigi Bonno - Černá barva je sice elegantní, ale o to více musí být nápaditý střih oděvu. Zde se to moc nepovedlo. Co takhle ten svetr něčím oživit? Buď nějakým výraznějším doplňkem než jen prostým řetízkem. Je mi líto...
Hodnocení - 3/10

Axel Safir - Takže kdo nám dneska umřel? Ne, dělám si legraci. Evě to docela sekne, vypadá decentně, elegantně a hlavně dospěle, o což Evě evidentně jde. Jen bych zvolil výraznější doplněk na krk, to by pomohlo rozzářit celý, trochu posmutnělý, dojem z jejího oblečku. Dveře do KD1 jsou ti otevřeny.
Hodnocení - 6/10

1 komentář:

Carevic řekl(a)...

I když většinu lidí neznám, je to velká legrace. Jenom nevím, jestli se hodnotitel nestane persona non grata:-) Ale tuším, že v současné chvíli mu to asi je jedno.