pondělí 14. ledna 2008

Church fashion 08 - V.

Karel Kohút
Gigi Bonno - Co to je za fešáka? Džíny a černé sako. Sportovní vkusné a mužné. Karel nedávno změnil učes a rozhodně to byl krok k lepšímu, vyniklo totiž jeho mimořádně krásné čelo a zvýraznil se tak celý jeho mužný obličej. Kdo umí, ten umí...
Hodnocení - 9/10


Axel Safir - Džíny a sako? Ano, i to je cesta jak osvěžit smíchovský sboreček. Karel udělal v poslední době velký pokrok a je to znát nejen na jeho módě, ale i na životním stylu. Pánové, nevíte co v sobotu na sebe? Karel vám už může poradit!
Hodnocení - 8/10

Johanka Martasková
Gigi Bonno - Boty dobré, sukně dobrá, ale nemohu si pomoci, moc se mi nelíbí její topík. Možná by to chtělo něco málo nápaditějšího, to samé platí i o účesu. Co takhle zkusit nějaký provokativní doplněk? Jinak make - up je jemný a vkusný, ten je cool.
Hodnocení - 6/10

Axel Safir - Auuu! Sázka na růžovou nevyšla... Dámo, jsme v domě Páně, nikoliv na narozeninové oslavě v Mc Donaldu! Pokud bych měl hodnotit tvůj obleček v běžném životě, dostaneš slušnou známku, ale do tohoto prostředí se obléká jinak... A kam tedy s tímto outfitem zajít? To je jednoduché: Matějská pouť začíná 23. února. Hezkou zábavu.
Hodnocení - 2/10

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

kdybyste nahodou nevedeli jak se jmenuju:)

martin-matej řekl(a)...

Hluboce se omlouvám za Axela s Giggim, mají v tom ještě zmatek... Slibuji, že se to nebude opakovat.

Anonymní řekl(a)...

Tady je videt, ze jak je na fotce hezka holka, tak hosi automaticky dávaj -5. Johco nedej se.

martin-matej řekl(a)...

Někdo z nás nečetl hodnocení Gábinky Trněný, kdo to je?
Malá nápověda - začíná na k a končí na arayou

Anonymní řekl(a)...

jo jeste mala poznamka k memu jmenu jsem Johanka a ne Johana dik:)

martin-matej řekl(a)...

Ty máš v křestním listu napsáno Johanka?

Anonymní řekl(a)...

jo mam a dokonce i na obcance:)a este mam jednu malou poznam k dokonalosti teda jestli muzu sem Martasková a ne Martásková...diky:)

Anonymní řekl(a)...

Promin, že jsem tak zvídavý a vířím tuto vodu, ale já měl vždy za to, že český Zákon zakazuje používat formálně zdrobněliny jmen: Janka, Hanka, Daneček (Srch :-D ) a další.
No, ale u Tebe to asi neplatí, jak koukám. :-)
P.S. Vždy jsem si říkal, co je vlastní originál. Jestli Zdena nebo Zdeňka a jestli Jindra či Jindřiška. ;-)

Anonymní řekl(a)...

to vis Danny mit zname na matrice se vyplati:)a nasi nechteli Johanu pac se jim to zdalo moc drsne tak sem proste Johanka