pondělí 14. ledna 2008

Church fashion 08 - III.

Filip Bartoš
Gigi Bonno -Musím Filipa pochválit. Povedlo se mu sladit oblečení, které vyjadřuje jeho styl. Z celého outfitu přímo vyzařuje ona hiphoperská kultura. Vkusné, jemné, prostě dobré. Možná bych změnil košili, ale to je jediná chybička...
Hodnocení - 8/10


Axel Safir - Filipe, udělejme si jasno! V tomhle ležérním oblečení uděláš bezpochyby dojem na své vrstevnice, to ano. Ale do sborového prostředí se tvůj model nehodí... Vím, asi ti jde o to první, ale i sboreček je místo, které má svůj společenský bonton. A tenhle bonton si žádá jinou módu, promiň.
Hodnocení - 3/10

Adam Kubečka
Gigi Bonno - Adam zvaný Kuja se drží středního proudu. Zvolil módní námořnické pruhy, což je hezké, ale musím ho pokárat za účes, ten je tak doslova nadivoko vyčesaný nahoru. K jeho oblečení bych volil něco spíše nagelovaného a méně vysokého, ale jinak je Adam fešák!
Hodnocení - 6/10

Axel Safir - Pánové přiznejte se! Kdo od koho opisoval? Výrazný proužek sice není do nenápadného sborového prostředí to pravé, ale k tvému věku se rozhodně hodí. A jedna rada na závěr: Už na akademii nás učili, že náš outfit tvoří i účes, který hraje v tvém vzhledu významnou roli. V tvém případě se jedná o roli velice špatně zahranou. Kdybys potřeboval, dám ti kontakt na mého kadeřníka!
Hodnocení - 4/10

Žádné komentáře: