pondělí 19. května 2008

Otevřený dopis fotbalovému kubu AC Sparta Praha

Drahý pane Řepko,
to, že Sparta nezískala titul, není rozhodně jenom vaše chyba, ale svojí hovadskostí jste k tomu poměrně zdatně přispěl. Za což si vás (i při vašich nesporných fotbalových kvalitách) nemohu vážit.

Drahý pane Horváthe,
nenechte se znechutit imbecilitou tvrdého (spíše natvrdlého) jádra fanoušků Sparty, kteří vás při posledním zápase sezony vypískali. Přijde mi, že zápasy hrajete naplno a s chutí, a proto výtky směřující k vaší lajdáckosti považuji za bezpředmětné.

Drahý pane Bílku,
vašeho odchodu je mi obzvláště líto. Jste jeden z mála, který umí pracovat se všemi těmi letenskými primadonami, a dokonce s nimi má i výsledky. Za 2 roky jste získal 3 trofeje, což se bude ve vašem CV určitě cenit. Co vám však musím vytknout, je váš, podle mě, předčasný odchod. Kdo kdy viděl, že by trenér týmu, který má ještě šanci na titul, zbrkle kolo před koncem soutěže odešel a demonstroval tím veřejně domněnku fanoušků, že Sparta už na titul nemá. V tomhle jse mě zklamal...

Drahý pane Slepičko,

Díky za vaše góly, díky za vaše nahrávky, díky za vaši snahu. Byl jste nejlepším hráčem Sparty a to, že vás minula nominace na EURO, bylo očekávatelné, ale také motivující pro další roky. Ať se daří a nezláká vás nějaká "béčková" evropská nabídka.

Drahý pane Křetínský,
s vaší politikou vesměs souhlasím, ale dvě rady si neodpustím. Vsázejte více na odchovance a držte se dál od samozvoleného předsedy ČMFS pana Košťála.

Drazí fanoušci Sparty,

nenechme se znechutit těmi blbci, kteří "fandí" v sektoru za bránou na našem letenském stadionu a fanděme ve vší slušností s vírou v lepší zítřky a myšlenkou, že kopaná není smysl života, životní styl, ale sport.

Drahá Sparto,
kdo někdy sportoval, tak ví, že každý rok není posvícení. Doufejme tedy, že příště se bude slavit na Letné.

Sportu zdar, fotbalu zvláště!


P.S.
Drazí čtenáři tohoto blogu,

svůj předsezónní slib já i Daneš dodržíme. 17. listopadu nás můžete vidět na trati pražského půlmaratonu (21,097 km). O přípravách na běh vás budu informovat.

Žádné komentáře: