pátek 5. října 2007

Úsměv, prosím...

Žena smaží volské oko, když v tom momentě do kuchyně vtrhne muž a začne křičet: "POZOR !!! POZOR !!! VÍC OLEJE !!! POTŘEBUJEME VÍC OLEJE !!!!.... POZOR !!!! OTOČIT, OTOČIT, OTOČIT.... RYCHLE !!! POZOR !!! ZBLÁZNILA SES ??? TEN OLEJ !!!! PROBOHA, SŮL !!!! NEZAPOMEŇ NA SŮL!!!!"
Žena už to nevydrží a úplně vynervovaná se ptá:
"Co tak řveš ?!? Myslíš si, že neumím udělat volské oko ????" Muž klidným hlasem odpoví: "To jen abys měla představu, jaké to je, když mi kecáš do řízení."

Víte, jak se startuje ženský maratón?
Připravit, ke startu, pozor ... kšáá!


Mladík na plese se zakoukal do krásné, od pohledu něžné a křehké slečny. Dívka na plese byla s rodiči a on neustále přemýšlel, jak ji oslovit. Vyzvat ji k tanci si netroufl, protože nebyl nejlepším tanečníkem a bál se, že by si hned pokazil první dojem. Najednou uviděl, jak dívka odchází na toaletu. Vyrazil a došel k toaletám právě, když dívka vstoupila dovnitř. Rozhodl se, že počká a osloví ji, až vyjde ven. Čekal poměrně dlouho, a tak stihl promyslet spoustu variant. "Dobrý večer slečno, bavíte se dobře?" ......mu nepřišlo úplně vhodné, takové chladné a odtažité. "Ahoj, já jsem Mirek!" ......bylo možná zase až příliš hrr. A tak když se dívka asi po deseti minutách objevila před dveřmi toalety, mladík se na ni upřeně podíval a vyhrkl: "Sralas?"

Žádné komentáře: