středa 5. prosince 2007

Nejsou blbí!

Víte, jak se pozná fotbalista? Podle malýho mozku a velký tašky zpocených věcí.

Ha ha ha - fotbalisti nejsou blbí! Možná se vám to zdá podle jejich odpovědí do médií, ale věřte tomu, že vy byste na tom nebyli o mnoho lépe. Schválně - co byste odpověděli na otázku- S čím jdete do dnešního zápasu? Předpokládám, že by vaším cílem bylo vyhrát, nedostat gól a pokud možno vlítnout na soupeře hned od začátku...

A jakže byste hodnotili prohraný zápas? Odhaduji, že něco ve stylu: soupeř byl holt lepší (protože tam nechal srdíčko), ale my se už soustředíme na další zápas (neboli jdem zápas od zápasu).

Nechci se zastávat fotbalistů, ale co mají 5x měsíčně odpovídat na stále stejné otázky... Schválně - jaká by byla vaše odpověď na otázku:
S čím jdete do dnešního zápasu?

4 komentáře:

Alenka řekl(a)...

Předpokládám, že dostatečně inteligentního fotbalistu by napadlo začít si třeba dělat z těch pitomých otázek legraci, aby zdůraznil tu jejich pitomost (což snad pochopí alespoň inteligentní diváci - tak mě napadá, jestli ty otázky nejsou stupidní kvůli fotbalistům, ale kvůli osazenstvu hlediště). A kdybych měla odpovědět čistě za sebe, tak třeba: "Jdu do tohohle zápasu s nadějí, že si při mým štěstíčku nezlomim nohu."

Danulka řekl(a)...

já nehet:-)

martin-matej řekl(a)...

A já srdce...

Danulka řekl(a)...

Tak to jsem na tom asi nejlíp...