čtvrtek 6. března 2008

ACS!

Slovo dalo slovo a minulý týden vznikla sázka mezi mnou, Danešem a jeho slovutným bratrem Michalem. Sázka měla zhruba toto znění:

My tři kamarádi slibujeme, že pokud náš milovaný fotbalový klub AC Sparta Praha získá tuto sezonu titul, tak si všichni necháme s radostí na předloktí vytetovat (hennou) nápis ACS.


Tak slibujeme!
M+D+M

7 komentářů:

Danny řekl(a)...

To by mě docela zajímalo, že kdyby to vyhrála Slavia, jestli by si Patrik také vytetoval na předloktí logo svého klubu. ;-)
... ale jak ho znám, tak asi ne. :-)

Anonymní řekl(a)...

Slavisti sou salati

anonym řekl(a)...

Nechapu jak M,D,M muzou fandit takovejm buzerantum jako sou spartani, to vypovida neco o jejich inteligenci. A jak rek dany ze kdyby KDYBY slavisti vyhrali tytul.... V tom to pripade kdyby na 100% neplati. SKS !!!

Anonymní řekl(a)...

Ano asi to vypovídá o něčem a to o inteligenci:

M - moderátor, vedoucí internetového rádia
D - student VŠ - UK Filozofická fakulta
M - student VŠ - ČVUT Fakulta architektury

Sice nevím, jak lze hodnotit inteligenci samotnou podle toho, jakému týmu člověk fandí, ale to asi vypovídá o inteligenci toho, kdo dělá takovéto závěry.

ACS ole!

martin-matej řekl(a)...

Dekuji za zastani a pro anonyma, ktery se navazi do nasi inteligence: TYTUL si klidne vyhrajte, nam jde o TITUL...

Pábitel (Daneček) řekl(a)...

Asi nemám moc co dodat. Pan odvážný anonym, který nám to tak nandal, se asi dost ztrapnil sám. Nechť Slávie vyhraje "tytul" a já jdu pokračovat na své bakalářské práci.

Danny řekl(a)...

Já osobně se nerad dívám na fotbal ani na hokej, ani nejsem FANda do žádnoho klubu a fotbal hraji jen se svými Přáteli a pro radost z pohybu - nikdy jsem nepochopil, jak někoho může bavit sledovat, jak někdo jiný se honí za nějakým kulatým nesmyslem. :-)
To mi ale nedává právo kritizovat zájmy a koníčky těch druhých, neboť i někteří (i v naší Mládeži) nemusí mít pochopení pro mojí úchylku a závislost do STAR WARS, jež se staly jakýmsi mým životním stylem a bez nichž bych si nedovedl život ani představit, že? ;-)