čtvrtek 29. ledna 2009

Boty III

Možná si někteří čtenáři mého blogu pamatují, jak jsem již dvakrát informoval o neobyčejném páru bot, který u nás v AWR máme pod stolem již dvacátým měsícem, tedy od doby, kdy u nás pracoval jejich majitel Michal Srch.

Nejenže tyto boty už každý bere jako našeho právoplatného kolegu, kterému jsme dokonce chtěli zařídit akreditaci na ASI, ale už jsme přesvědčeni, že si je dokonce vezme s sebou do nových prostor.


Michale, neodnášej je!
Sebral bys nám kousek sebe, který tu každý den můžeme cítit!

úterý 27. ledna 2009

Time out

Tento způsob ledna zdá se mi poněkud nešťastný. Ano, i tak bych mohl komentovat hektický začátek roku s koncovkou 09, v němž se mi nedaří utrhnout si kousek času na napsání nějakého moudra na svůj elektronický zápisníček.

Možná to je tím, že se (jako skoro všichni v AWR - promiň, Romane,) topím ve spoustě rozdělaných projektů, o kterých jsem přesvědčen, že by se beze mě nedodělaly. Možná je to tím, že na 7. března chystám na Smíchově mládežnickou akci s názvem Anděl 09 . Možná je to tím, že často sportuji a po nocích sleduji Australian Open. Možná je to tím, že se věnuji mé drobnější polovičce a možná je to tím, že si psaní oddaluji hledáním si trapných výmluv.

Slibuji tedy, že se polepším a nezůstanu věrný mému impotentnímu tempu tohoto roku.

sobota 3. ledna 2009

Alfa Gospel Praises

Na jedne straně jsou "projekty", které bych nejraději s adventismem vůbec nespojoval. A na straně druhé jsou ty, které vcelku rád jakkoliv spojím s CASD. "Projekt" Alfa Gospel Praises patří do té druhé skupiny. Ne, že bych neměl k jejich tvorbě výhrady, to ano, ale jedná se o názor subjektivní, kterému navíc zdatně oponuje pravý smysl AGP. Ten je totiž podle kapelníka Simeona Hýbla v ukázání hodnot všem těm, kteří o to mají zájem. A mohu potvrdit, že o to mají zájem, děti z rozvrácených rodin, alkoholici, lidé, kteří hledají Boha a další.

Pokud bychom se mohli od AGP něčeho přiučit, tak by to bylo jistě to, co charakterizuje slůvko marketing. Jak jinak si vysvětlit počiny poslední doby, kdy tento soubor vystupoval se skupinou Richarda Krajča zvanou Kryštof a zejména počin, který jejich schopnost P.R. podrtrhuje snad nejvíce. Vystoupení v přímém přenosu na televizní stanici Nova v silvestrovském pořadu Mejdan z Václaváku.

Nevím, nevidím do toho (dokonce jsem nebyl ani na koncertě AGP), ale přijde mi, že naší církvi by se takovéto zviditelnění mohlo hodit.
Takže AGP, díky.

Záznam vystoupení AGP z Mejdanu z Václaváku si můžete přehrát - ZDE
Více o Alfa Gospel Praises - ZDE